Rautalammin Auto Oy

 

Rautalammin Auto Oy bussi3

Rautalammin Auto on perustettu v 1926 ja juhannusaattona 24.6.2016 yhtiömme täytti 90 v. Yhtömme on ehtinyt nähdä monenmoista, mutta pyörät pyörii ja palvelu pelaa edelleen palveluhenkisen ja ystävällisen henkilökuntamme ansiosta. Toimintamme perusajatuksena on turvallinen ja luotettava liikennöinti,esim. alkolukkoon puhaltaminen on kuljettajillemme tuttua jo useamman vuoden ajalta. Koulutamme kuljettajiamme säännöllisesti aiheina muunmuassa asiakaspalvelu, ensiapu sekä turvallinen- ja ennakoiva ajotapa.
 

Aikataulunmukainen linjaliikenne on ollut kivijalkamme, mutta tilausajoliikenteemme on kasvanut vuosi vuodelta palvelualttiin ja ystävällisen henkilökuntamme ansiosta. Raikkaanväriset bussimme palvelevat vuoroliikenteessä Pohjois-Savon, Etelä-Savon ja Keski Suomen seudulla mm. Rautalampi-Suonenjoki-Kuopio,  ja Kuopio-Suonenjoki- Pieksämäki, Rautalampi - Konnevesi - Laukaa - Jyväskylä väleillä sekä kuntien sisäisessä liikenteessä useissa kunnissa.


 

Rautalammin Auto Oy bussi4

Tilausajobussimme ovat tuttu näky niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, etenkin Baltian maiden suosio on kasvanut viime vuosina. Tilausajot hoidamme tasokkaasti 16-61 -paikkaisilla ilmastoiduilla turistibusseilla. Tarkemmat tiedot tilausajoista löydät napsauttamalla Tilausajot otsikkoa.

Kesäkuussa 2012 Mika Niskanen Oy osti koko Rautalammin Auto Oy:n osakekannan, jolloin kalusto ja kiinteistö siirtyivät uudelle omistajalle. Luonnollisesti kaupasta siirtyivät myös uuden omistajan hallintaan kaikki liikenneluvat ja mahdollistet sopimukset. Kaupalla ei ole vaikutusta työntekijöihin, vaan kaikki jatkavat vanhoina työntekijöinä. Toimintaa tullaan kehittämään mm. lisäämällä alueelle valmismatka tarjontaa sekä kalusto hankinnoin.
 

Bussilikenteen lisäksi harjoitamme kuorma-autoliikennettä ja taksiliikenettä.
Taksin puh. nro 0400 768 458   Turve-auto puh.nro 040 527 6682


Tervetuloa bussimatkailun ammattilaisen
turvalliseen kyytiin