Rautalammin Auto Oy

 

Rautalammin Auto Oy bussi3

Rautalammin Auto on perustettu v 1926 ja juhannusaattona 24.6.2023 yhtiömme täytti 97 v. Yhtömme on ehtinyt nähdä monenmoista, mutta pyörät pyörii ja palvelu pelaa edelleen palveluhenkisen ja ystävällisen henkilökuntamme ansiosta. Toimintamme perusajatuksena on turvallinen ja luotettava liikennöinti,esim. Koulutamme kuljettajiamme säännöllisesti aiheina muunmuassa asiakaspalvelu, ensiapu sekä turvallinen- ja ennakoiva ajotapa.
 

Aikataulunmukainen linjaliikenne on ollut kivijalkamme, mutta tilausajoliikenteemme on kasvanut vuosi vuodelta palvelualttiin ja ystävällisen henkilökuntamme ansiosta. Raikkaanväriset bussimme palvelevat vuoroliikenteessä Pohjois-Savon, Etelä-Savon seudulla mm. Rautalampi-Suonenjoki-Kuopio, Kuopio-Suonenjoki- Pieksämäki,  väleillä sekä kuntien sisäisessä liikenteessä useissa kunnissa.


 

Rautalammin Auto Oy bussi4

Tilausajobussimme ovat tuttu näky niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, etenkin Baltian maiden suosio on kasvanut viime vuosina. Tilausajot hoidamme tasokkaasti 16-61 -paikkaisilla ilmastoiduilla turistibusseilla. Tarkemmat tiedot tilausajoista löydät napsauttamalla Tilausajot otsikkoa.


Bussilikenteen lisäksi harjoitamme kuorma-autoliikennettä.
Turve-auto puh.nro 040 527 6682


Tervetuloa bussimatkailun ammattilaisen turvalliseen kyytiin